Ik hoop dat we snel weer kunnen doen wat we leuk vinden

Beste Martine,

Wat leuk dat we elkaar een brief mogen schrijven. Ik las dat je 28 jaar bent en sinds een jaar in Bos en Lommer, in de Kolenkit woont. Welkom! Ik zal eerst iets over mezelf vertellen:

Ik ben Sarah en ben 38 jaar. Ik ben moeder van drie kindjes. Ik ben geboren en getogen in Bos en Lommer. Ik zou er nooit meer weg willen!

Ik hou van schilderen in mijn vrije tijd en alles wat met kunst te maken heeft. Voor de rest hou ik ook veel van lezen, maar veel tijd ervoor heb ik nu niet meer door m’n gezin en werk.

Veel mooie bergen en koele briesjes.

Ik las dat je veel van Marokko houdt! Mijn ouders komen uit Marokko. Van de Rifstreek. Veel mooie bergen en koele briesjes. Ik ben zelf een tijdje niet geweest. Voor corona had ik nog wat plannen om te gaan en ook Griekenland en Italië stonden op mijn lijstje. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Ik hoop dat we snel weer kunnen doen wat we leuk vinden.

Wat grappig dat je zo van vintage houdt. Ik hou ook van antieke dingen die geleefd hebben. Maarrrr hier thuis houden ze van strak en industrieel, dus helaas heb ik toegegeven, hahaha.

Wat vind je tot nu toe van de buurt? Nieuwe mensen leren kennen?

Het Bos en Lommerplein gaat heel gezellig worden. Althans dat hoop ik! Een plek waar je lekker kan zitten en iets eten of drinken. Ik hoop dat we dit snel kunnen doen hoor...

Wat vond je het mooist van Marokko? Ik vind Marokko altijd rust uitstralen en ik hou veel van de natuur en cultuur. Geen idee hoe dat nu is in crisistijd... Hoop dat het nog steeds zo is. Veel mensen zijn geraakt door corona en in Marokko heb je geen voorzieningen. Het toerisme is belangrijk voor Marokko.

Ben je ook in andere landen geweest?

Ik ben benieuwd. Ik zou zoveel kunnen vragen en vertellen, maar ben ook benieuwd wat jij leuk vindt om te doen.

Echt respect voor jou en alle verpleegkundigen.

Oh ja, ik las dat je verpleegkundige bent: dat is echt dankbaar werk! Hou je het nog vol? Met alle druk op de zorg?

Verslavingszorg lijkt me echt heftig werk. Ook wel dankbaar.

Ik zou het niet kunnen, ben veel te emotioneel daarvoor. Ik leef me te veel in. Echt respect voor jou en alle verpleegkundigen.

Ik hoop snel van je te horen. Misschien kan je ook wat vragen aan mij stellen in je brief. Dan kan ik meer vertellen.

Groetjes van Sarah