De islam is perfect, maar de moslim is niet perfect

Beste Joop,

 Zoals ik eerder in mijn vorige brief schreef heeft het geloof een grote invloed op mijn leven.

Als je je aan de richtlijnen van de islam houdt, leef je gelukkig en laat je ook anderen leven. Helaas zie ik dat niet in de praktijk. De islam heeft een stempel gekregen van terrorisme. Wij als moslims hebben de koran en sunah (regels) meegekregen. Als je je hier meer in gaat verdiepen, is het een vreedzaam geloof. De islam is perfect, maar de moslim is niet perfect. Zoals bij alle geloven of groepen zitten er rotte appels tussen.

Ik leer steeds meer over de islam en probeer het mijn kinderen mee te geven. Nou heb ik een heel stuk over de islam geschreven wat niet echt de bedoeling was. Maar als ik eenmaal begin te schrijven, gaan de emoties los en blijf ik schrijven.

Het is eigenlijk wel gek om een onbekende te schrijven. Tegenwoordig zit je veel op social media en reageer je snel op topics op Facebook of Instagram van onbekenden en begin je gauw een discussie of een praatje.

tryprepp (een trend uit Amerika).

 Ik run een horecabedrijf. Ik kook voornamelijk bio en gezonde voeding. Klanten bestellen voor een hele week maaltijden, zodat ze niet snel naar ongezonde voeding grijpen. Het heet tryprepp (een trend uit Amerika). Deze trend wordt in Nederland steeds populairder. Men wil graag gezond eten, maar heeft niet altijd tijd of zin om te koken. Je kunt een tryprepp-maaltijd  invriezen. Dan heb je voor elke dag gezonde voeding.

Veilig is het helaas niet in de buurt. Daar maak ik mij wel zorgen over. Als ik met de kids naar buiten wil, dan ga ik meestal naar verre speeltuinen.

Helaas worden onze woningen niet gesloopt of gerenoveerd. Ik ben dan ook op zoek naar een grotere woning, maar liefst niet te ver van Bos en Lommer.

 Ik dacht even snel te schrijven, maar ik zit met veel onderwerpen, waarover ik wil schrijven.

Ik hoop eigenlijk op een ontmoeting en samen een bakkie doen.

 Tot gauw,

 Adnan