Er komt vast iets moois voor terug,

Goedemorgen Nicole,

Laten we nog een toevalligheid toevoegen aan het lijstje? Ik beoefen al 14 jaar de Tibetaanse Ohm meditatie. Daarnaast is mijn leven ook enigszins ingericht op het pad van studie en zie ik wat op mijn pad komt als kansen om van te leren. Het helpt mij de dingen lichter te zien. Ik heb ook doelbewust mijn huidige leven op een afstandje bekeken en keek vooral waar ik nog  ‘rotzooi’ kon opruimen.  Dit huidige stuk is voor mij het loslaten wat ik nog heb te doen. Zoals de slang zijn oude huid los laat.  Dat kan nu alle drie mijn kinderen zelfstandig zijn.  Mijn huis is nu weer van mij, ik ben verhuisd naar een andere slaapkamer en denk niet meer wat mijn kinderen er van zullen vinden, maar ik doe waar ik mij prettig bij voel.

Er komt vast iets moois voor terug, daar ben ik zeker van.

het is ongehoord hoe werkgevers zich gedragen.

De boosheid mag ook bij deze periode van ziek zijn, het is ongehoord hoe werkgevers zich gedragen. Ik heb ook contact met C-support, die konden niet veel bieden, want ik had zelf mijn ‘dossier’ al op orde.

Over 7 jaar mediteer ik nog steeds, zal ik een partner naast mij hebben, die mij stimuleert om meer met mijn creatieve kant te doen en zal mijn lijf weer mee doen. Ik heb geleerd te luisteren naar wat het nodig heeft door de blijvende schade die covid heeft aangebracht aan mijn organen. De samenleving zal meer samen zijn, zelfstandiger, losser van de overheid en hierdoor sneller in staat te reageren op noodsituaties. Ik hoop dan te kunnen knuffelen met kleinkinderen. Ik verwacht dat enkele of alle kinderen in het buitenland zullen wonen en dat ik hen waarschijnlijk ga volgen.

Hoe ziet jouw leven er over 7 jaar uit Nicole?

Ik stem trouwens niet

Ik stem trouwens niet. Ik zie de politiek niet als een toevoeging, want ik kan mijn stem aan geen enkele partij geven, die staat waar ik voor sta: een Universele eenheid in broederschap die er voor elkaar is in Liefde & Licht,

Heb een fijne dag! Geniet een beetje voor mij van de zee, doe ik dat voor jou in ons prachtig bosgebied,

Liefs en groet 🙏🌹 Anne