Ik ben wel iemand, die altijd de controle wil houden

Hoi Ina,

Wat ontzettend leuk en spannend zeg!

Eén sok in drie dagen vind ik al heel wat hoor. Dat vind ik op zich al een hele prestatie!

Ik zit zeker op insta! 

Lijkt me leuk om het te volgen! ik vind het altijd heel erg knap en tof om te zien als mensen creatief zijn. Ik ben zelf namelijk helemaal niet creatief. Wel in het denken en het schrijven, maar in de uitvoering ben ik nooit zo goed :). Ieder zijn talenten.

Wat een mooi idee om de zussendag toch voort te zetten!

Ik heb niet echt organisatietalent. Ik wil altijd veel te veel doen. Ik ben wel iemand die altijd de controle wil houden. Ik hou niet zo van verrassingen :). Ik wil weten waar ik me op voor kan en moet bereiden.

Ik kan me heel goed voorstellen dat het toch een lastige dag is, want het was altijd jullie moment. De dag van jullie drietjes. Dat gemis zal altijd blijven. Maar op deze manier denken jullie nog even extra aan haar. Ik vind het een mooi idee.

Volgende week is het paasweekend. Misschien leuk om een uitgebreide paasbrunch te doen? Tegenwoordig kan je heel veel lekkere en uitgebreide paasboxen laten bezorgen. Misschien is dat een idee? Dat jullie daarna lekker gaan wandelen of een film kijken. Volgens mij wordt het volgende week erg lekker weer.

........ samen een film kijken, terwijl iedereen thuis zit.

Ik heb sinds kort het ’samen online een film kijken’ ontdekt. Op deze manier kan je toch samen een film kijken, terwijl iedereen thuis zit. Het werkt het perfect! Je moet wel allebei lid zijn van de streamingsdienst. Het heet teleparty. Je hebt ‘m ook voor videoland (videoland party). Misschien niet ideaal voor de zussendag, maar wel voor een ander moment. Ik heb het een keer met 4 personen tegelijk gedaan en dat werkte perfect. Volgens Teleparty kan het met 50 mensen tegelijk, maar dat lijkt me heel chaotisch.

Fijn weekend Ina!

Liefs,

Clannad