Help! Ik moet opschieten voor onze ontmoeting!

Hee Charron,

Sorry dat het zo lang heeft geduurd voordat ik je terugschreef! Gek genoeg ben ik meer dan ooit bezig geweest met het project, vanwege de proef-podcast. Straks ga ik je deze brief ook persoonlijk overhandigen! Woeh!

lk vind het dus zelf zo moeilijk om een beeld van jou te vormen

Je gaat er zo achter komen dat je beeld van mij heel accuraat is, haha. lk vind het dus zelf zo moeilijk om een beeld van jou te vormen. Ik heb echt geen idee…

Ik vind het zo jammer dat de voorstelling niet leuk was. Helaas hoort dat er ook een beetje bij. Ik was dinsdag nog naar een voorstelling, die uiteindelijk best een beetje tegenviel. Ik had ook wel erg hoge verwachtingen, dat hielp niet. Maar de vorm was een beetje saai. Het verhaal was wel goed. Ik denk dat mijn voornaamste tip is om vaak te gaan en te zien wat je leuk vindt! Maar aangezien dat lekker abstract is, hier wat dingen die ik gaaf vind/vond:

Wat vervelend dat de drukte het even overneemt. Juist op die momenten kan langzaam leven je het meest bieden en is het lastig om het door te zetten kan in me voorstellen. Ben je inmiddels iets rustiger? Heb je bepaalde dingen die je doet om rustig te worden?

Wat bijzonder dat je al twintig jaar in de hulpverlening zit! Of nu zat als ik het goed snap? Wat is je het meest bijgebleven van wat er daar is gebeurd?

Help! Ik moet opschieten voor onze ontmoeting! Schrijven duurt toch iets langer dan typen...

Matcht mijn handschrift bij me? Haha.

Tot zo!

En de theatertiplijst ga ik nog aanvullen!

Isa

Goed zeg, dat jij je zo inzet

 Hallo Saly,

Wat leuk je zo te ontmoeten. En wat goed, wat je allemaal doet voor de wijk!

Twee jaar geleden heb ik gezorgd, dat mijn stukje straat wat groener werd. Dat was leuk om te doen en iedereen vond het super, maar zoveel werk was dat eigenlijk niet.

Wij wonen nu bijna negen jaar in de Kolenkitbuurt.

Goed zeg, dat jij je zo inzet. Dat is een inspiratie voor mij. Ik vind altijd best wel veel van dingen maar dat omzetten in actie komt er eigenlijk nooit van. Wat ik dan weer flauw vind van mezelf.

Je brief kwam dit weekend toen ik met mijn beste vriendin het Pieterpad aan het lopen was. Dat is een wandelroute van Pieterburen in Noord-Groningen naar Maastricht in Limburg. We hebben nu de eerste twee etappes gedaan en zijn tot Groningen gekomen. Wat erg leuk was, super weer en het ging best goed, als je bedenkt dat we beiden nooit echt gewandeld hebben. Het was ook erg leuk om weer in Groningen te zijn waar ik zeven jaar gewoond heb voordat ik naar Amsterdam kwam.

Sinds drie jaar ben ik ook fanatiek aan het pottenbakken.

Nadat de jongste een half jaar was ben ik gestopt met fotografie, ik doe nog wel af en toe een klus, maar zoek het niet meer actief op. Sinds drie jaar ben ik ook fanatiek aan het pottenbakken. Hier hoop ik zo goed in te worden, dat ik er ook echt geld mee kan verdienen.

Maar eerst zal ik me even voorstellen, ik ben Agnes, 46 jaar getrouwd en moeder van drie kinderen van tien, acht en zes. Ik ben fotograaf maar sinds drie jaar erg actief aan het pottenbakken. Wij wonen nu bijna negen jaar in de Kolenkitbuurt.

Maar wat voor organisatie is dat precies waarin jij zit? Wat doen jullie allemaal en wat voor professionals zitten bij deze organisatie. Daar zou ik graag wat meer over willen weten.

Mijn oudste zoon heeft vorige week een schooldagje gevast met de hele klas.

Hoe gaat het vasten, is het goed vol te houden dit jaar? Mijn oudste zoon heeft vorige week een schooldagje gevast met de hele klas. Wel met ontbijt en toen hij uit school kwam zei hij gelijk: “Ik ga snel naar huis mam, om twee tosti’s te maken.” Hahaha, dat was erg grappig. Maar leuk om te zien hoe dat op school leeft en dat zij op deze manier verschillende culturen en geloven mee krijgen.

Nog even en het is vakantie. Ga je nog iets speciaals doen? Wij gaan nog even naar het huis van mijn schoonouders, die wonen in het oosten van het land. Zij staan op de camping en wij kunnen dan in hun huis. Dat is erg prettig, dicht bij het bos en met een fijne tuin. Het is ook uit de omgeving waar ik vandaan kom en we vinden het altijd prettig om daar te zijn.

Ik hoop dat het nu wat beter met je gaat dan vorige week. Nogmaals leuk je zo te ontmoeten, ik ben erg benieuwd naar je volgende brief.

Hele hartelijke groet,

Agnes