Wat mis jij nou het allermeeste door alle maatregelen?

Goedemiddag Ina,

Wat super leuk dat je mijn blog leest! Met mij gaat het prima. Ik ben druk bezig met opdrachten voor school.

Ik ken het ’nieuwe normaal’ probleem. Als we het al een probleem mogen noemen. Op school mogen wij voor tentamens en presentaties wel naar school komen. Nu zitten we donderdag met 30 man in een zaal. Ik moet zeggen dat ik dat zo ontzettend raar vind.

Ik ben juist wel heel erg competitief (ik wist niet dat je het zo spelde… Ik zeg ook altijd compeTAtief) . Als je mij in een wedstrijdje zet (ook al is het een bordspel) dan word ik zo ontzettend fanatiek. Als ik aan rolstoelrugby doe dan hoor je mij ook altijd over het hele veld schreeuwen. Ik kan ook echt niet goed tegen mijn verlies. Als je eenmaal meedoet wil je winnen. Dus ik herken het ook :). Ik zag laatst een sok op je instagram voorbijkomen. Zag er goed uit!

.....wat maakt mijn brief zo speciaal om hem te delen?

Ik ben niet bij de lancering geweest. Ik heb zo’n drukke periode achter de rug gehad dat ik echt geen tijd en energie meer had om bij de lancering te zijn. Ik vind het prima om delen van onze brief te delen. Ik denk zelf alleen altijd: wat maakt mijn brief zo speciaal om hem te delen?

Wat jammer dat de lancering zo chaotisch en minder leuk was. Die technische problemen herken ik. Ik ben ook geen ster in technologie hoor. Ik weet de basis en wat ik nodig heb en daar houdt het bij op. Alleen denken mensen altijd dat ik heel technisch ben. Ik ken alleen datgene wat ik nodig heb. Dan leer je het vanzelf wel. Ik zal in het midden laten hoe vaak het ’scherm delen’ bij mij al fout is gegaan via teams……

Wat fijn dat zussendag een succes was! Het klinkt heerlijk!

Ik zou me ook echt zo laten vaccineren

Ik moet ook wachten op mijn vaccinatie. Ik ben ook niet speciaal genoeg :). Mijn moeder is al één keer gevaccineerd, omdat ze in de zorg werkt. Ik zou me ook echt zo laten vaccineren. Dus ja, hier staan we echt hetzelfde in. Ik kan niet wachten om weer meer op pad te gaan. Mijn huis en mijn kamer ken ik nou wel. Ik heb mijn vrienden ook al zo lang niet meer gezien. Ik mis het sporten ook enorm! Ik had echt nooit verwacht dat ik dat ooit zou missen..

Wat mis jij nou het allermeeste door alle maatregelen?

Wat tof dat je toch een kaartje hebt weten te bemachtigen. Wat lief dat je ‘m hebt weggegeven. Zal ik maar in het midden laten of ik voor de club ben? Misschien dat mijn reactie al genoeg zegt.

Nee hoor, ik heb niet veel met voetbal. Ik ben wel voor een bepaald team, maar ik volg het niet op de voet. Mijn vader wel dus ik krijg wel alles mee. Ik heb mijn hart verloren aan de rugby. Die competitie volg ik wel heel erg. In mei is er een hele belangrijke wedstrijd voor het Nederlands team. In het Nederlands team spelen ook mannen die ik ken. Dat maakt het allemaal toch weer extra leuk. De wedstrijd gaat bepalen of Nederland mag promoveren. Ze spelen tegen België. Dus dat gaat heel spannend worden!

Mijn blog van deze week vond ik erg spannend, omdat het een hele persoonlijke blog was. Het ging over iets waar ik recentelijk meerdere malen mee te maken heb gehad en wat me diep heeft geraakt.

Wat fijn dat je zoon het zo naar zijn zin heeft bij de opleiding! Het is zo belangrijk dat je het ergens naar je zin hebt! Als je dat niet hebt dan is het zo moeilijk om te studeren.

Ik ga straks maar eens een hapje eten en deze week nog wat presentaties voorbereiden. Dit weekend heb ik eindelijk even rust. Volgende week ga ik beginnen aan de laatste minor van de opleiding. Het laatste onderwijsdeel en dan afstuderen. Het komt nu wel heel erg dichtbij……

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Clannad