Ik hou van feestjes

Lieve Agnes,

Mijn excuses. De week is zo snel voorbij gegaan, dat ik niet door had, dat het mijn beurt was. Nogmaals excuses!

Ik ben jarig geweest en de volgende dag was mijn jongste zoontje jarig. We hebben niks bijzonders gedaan, maar als het mooi weer is wil hij zijn vriendjes uitnodigen en een feestje geven. Prima hoor! Ik hou van feestjes. En van het organiseren helemaal! Maar we misten de zon, dus hebben we het naar een zonnige dag verplaatst. Ook de mijne wil ik vieren met een leuke lunch of diner. We wachten nog even af met 'de restaurants' ! We halen alles gewoon in. Hihihih.

Maar wat leuk dat je bijna van elke weekend gebruik maakt om leuke dingen te doen. En ja stiekem dingen doen, is altijd leuk! Meestal is mijn weekend schoonmaken en gezellig met het gezin ontbijten of lunchen. Dan bak ik pannenkoeken/pancakes om daarna weer door te gaan met de grote schoonmaak.

...avonden, waarbij je lekker lang kunt genieten, als de kids al in bed liggen.

De tijd vliegt, zoals je zegt. Het is alweer juni en we wachten allemaal weer met smart op die heerlijke zomer met mooie lange avonden, waarbij je lekker lang kunt genieten, als de kids al in bed liggen. Soms genieten de kinderen natuurlijk ook mee, want ja het is vakantie. Moet kunnen!

Ik heb een heel drukke week achter de rug. Daarvoor was het Suikerfeest natuurlijk ook nog met alle voorbereidingen. Het was weer een drukke boel bij oma en opa. Na een lange tijd alle neefjes en nichtjes weer gezien. En weer te veel gesnoept van alle lekkernijen. Kortom, een mooie dag met de familie!

Ik heb deze week twee podcasts mogen organiseren voor jongeren in de wijk, die het gesprek aangingen met de stadsdeelvoorzitter over Jong in de pandemie. Dat was een mooi project om te organiseren.

Hé, maar wat grappig! Ik ben ook geboren in Oud-West en zat ook een aantal jaren in de Baarsjes op school. Op de 10e Montessorischool. Heb daar een aantal jaar gewoond tot ongeveer acht jaar en heb daar mooie herinneringen aan. Vervolgens ben ik naar de Kolenkit verhuisd en na twaalf jaar weer naar De Baarsjes. Na twee jaar ben ik weer teruggekeerd naar de Kolenkit.

Ik duik maar eens gauw de keuken in, want er moet weer een maaltijd voorbereid worden voor de 'hotelgasten' die geen rekening houden de eigenaar van het hotel

Leuk dat je dochter op atletiek zit. Mijn dochter wilde dat ook, maar we moesten een keuze maken. Aangezien dit het laatste schooljaar is op de basisschool, moeten ze niet te veel activiteiten hebben. Ze heeft voor de paardrijlessen gekozen en vindt  het geweldig op de manege.

Tegenover de atletiek  zit de BMX, mijn twee jongens zitten daar en leren van die gekke stuntjes op de fiets. Vind dat heel cool van ze! Ook zit één van mijn jongens op voetbal (Sloterdijk). De ander heeft gekozen voor theater, dat vind hij veel leuker dan voetbal.

Nou dat was het weer voor vandaag. Ik duik maar eens gauw de keuken in, want er moet weer een maaltijd voorbereid worden voor de 'hotelgasten' die geen rekening houden de eigenaar van het hotel, hihihi.

Ik wens je nog een fijn, heerlijk en zonnig weekend.

Een zonnige groet, vanuit mijn zonnige kinderkamer.

Saly