Jouw vader is aan zijn reis begonnen ...

Lieve Nicole,

Helaas is het woord spiritualiteit zo door geld en inderdaad het gezwets het beter te weten dan een ander, gedegradeerd tot iets wat verkeerd begrepen wordt. De definitie is een persoonlijke innerlijke reis die ieder zelf mag gaan. Deze reis kun je niet verkopen aan een ander in bijvoorbeeld een weekendje bewustzijn op doen. Daar heb ik ook een naar gevoel bij.

Voor mij is het kunnen zijn bij het sterven het mooiste wat ik in de zorg mag doen...

Jouw vader is aan zijn reis begonnen en je zult zelf voelen hoe diepzinnig dit is. Daarom geen condoleance maar een dikke knuffel en een steun op afstand. De dood is geen einde maar inderdaad dezelfde heiligheid als de geboorte, het is slechts een poort van doorgang, onze ontwikkeling bepaalt waar deze reis ons brengt. Voor mij is het kunnen zijn bij het sterven het mooiste wat ik in de zorg mag doen, zodat de ander een liefdevolle overgang ervaart. Voor nu even genoeg. Jij hebt dat nu niet nodig, je begrijpt dat ik mensen zoals jouw vader veel heb mogen verzorgen. Fijn dat hij daar van verlost is lieve Nicole, jouw papa is nu vrij.

De ziel die vast zit in het zieke lichaam is altijd daar om contact te maken

Ik ben telepathisch en heb ook met onze gehandicapte medemensen gewerkt. Ook dezelfde soort ervaringen,  mensen uit de poep gehaald en contact kunnen maken zoals jij. De ziel die vast zit in het zieke lichaam is altijd daar om contact te maken. Dat merk ik ook bij dementerende mensen. Helaas heeft de maatschappij hierin nog vele lessen te leren en kunnen wij alleen die kennis overdragen, indien zij dat vragen. Tot die tijd mogen wij zelf leren van onze prachtige ervaringen.

Maak een mooi afscheid met jouw familie, neem je tijd, weet dat je vader er gewoon ’is’ en alles hoort. Dat maakt het milder. In jullie tranen hij wil liever de glimlach en de gezelligheid horen, maar dat weet je allemaal zelf al.

Ik denk aan je,

Liefs en knuffel

Anne 🙏🌹