Wat heel fijn is, dat de buren altijd klaar staan als er iets is

Goeiedag Joop,

Als eerste wil ik je hartelijk bedanken voor je reactie.

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Zoals je weet heet ik Adnan. Ik ben 40 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Zoals we allemaal weten is Amsterdam een geliefde stad van ons allemaal.

Ik ben sinds 2016 getrouwd met een prachtige vrouw, waarmee ik twee mooie kindjes heb. Een meisje van vier jaar en een jongentje van drie maanden oud.

We zijn opgegroeid in de wijk Geuzenveld

Mijn vader is naar Nederland gekomen als gastarbeider met de bedoeling om terug te gaan naar Marokko. Maar met de tijd vond hij Nederland wel een leuk land om in te wonen en om zijn kinderen op te voeden. Ik heb vier broers en twee zusjes. We zijn opgegroeid in de wijk Geuzenveld. Een leuk en groot gezin en met z’n alle wonen we nog steeds in Amsterdam en we bezoeken elkaar elke week. Helaas, door COVID-19 kan dat niet meer. Maar we hopen allemaal dat we weer gauw ons normale leven kunnen leven, zonder al dit gedoe.

Iedereen respecteert elkaar en behandelt elkaar goed.

Over de buurt waar wij wonen, gesproken. We hebben het ook zeer zeker naar onze zin. We hebben een fijne woning, lieve buren en onze wijk is bekend met verschillende culturen. Iedereen respecteert elkaar en behandelt elkaar goed. Wat heel fijn is, dat de buren altijd klaar staan als er iets is.

Ik hoop dat ik alles heb gezegd en dat het een beetje duidelijk is.

Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Adnan