Het zal een roerig jaar worden, dat is zeker

Goedemorgen!!

Mooi geschreven Nicole, mee bewegen op de golfbeweging van het leven. Of we dat werkelijk kunnen, weten we pas als ons leven op zijn kop gezet gaat worden. Het zal een roerig jaar worden, dat is zeker. Het domino effect heeft nog niet plaats gevonden maar zal niet lang op zich laten wachten met de huidige lockdown, die een ongekend effect zal hebben op alle lagen van onze maatschappij.

Ik vind het heel spannend om af te wachten welke kant het op gaat met werk...

Inmiddels ben ik negen maanden onderweg en mijn klachten verminderen niet, het is een kwestie van mee leren om gaan.  Ik heb 37x COVID-therapie gehad nu en nog twee maanden te gaan. Daarna zal ik dat voortzetten op eigen kosten, tenzij de overheid nog iets anders besluit.  Vorige week had ik een video-overleg met C- support en die hebben wel de verwachting, dat hier nog iets in gebeurt. Ik vind het heel spannend om af te wachten welke kant het op gaat met werk, iets totaal nieuws misschien wel. Voor nu is mijn herstel belangrijker, ook mentaal want het is niet te beschrijven welke extremiteiten wij in de eerste golf hebben mee gemaakt. Het zijn laagjes emoties die ik afpel zoals de lagen van een ui.

Ondertussen is er iemand in mijn leven gekomen, nog heel erg pril, maar het fladdert wel bij mij. Ik vind het onwijs spannend waar dit heen gaat.

Hoe gaat het met jouw kinderen? Vinden zij het moeilijk allemaal? Voor mijn studerende kinderen is het heel erg zwaar. Ik ben trots dat zij doorzetten op een positieve manier!!

Heb een mooie zondag, tot schrijfs!

Liefs Anne