Ik schrijf dingen soms echt van me af.

Hoi Ina,

Wat ontzettend jammer! Wel tof dat je door kan blijven breien! Al doende leert men. Je kan jezelf altijd blijven ontwikkelen. Wie weet kom je volgend jaar wel verder!

De rugbywedstrijd is eind deze maand (29-05). Het is o.a te zien bij Ziggosport! Ik hoop zo dat ze de Belgen inmaken!

Dingen eruit gooien. Het is zo fijn, maar ook zo eng. Ik ken het. Ik heb gisteren een mail naar een bedrijf gestuurd waarin ik uitleg dat ik mijn twijfels heb over hun ideeën en daarom twijfel of ik met hen wil samenwerken. Dat vond ik zo eng, maar het voelt zo goed! Met schrijven heb ik het ook heel erg. Ik schrijf dingen soms echt van me af. Een heerlijke manier om dingen te verwerken en dingen op een rij te zetten. Voor mij werkt het heel erg.

Het schrijven van echte brieven vind ik heel tof. Ik ben alleen zo ontzettend bang dat ik ze vergeet op te sturen. Met het gevolg dat er maanden een brief hier ligt. Dat zou ik echt zonde vinden. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet weet waar wij hier in de buurt een brievenbus hebben.........

Nog van harte gefeliciteerd!

Ik ben in oktober jarig, dus ik heb nooit echt een lockdownverjaardag gehad. Vorig jaar mocht ik binnen de maatregelen ook mensen uitnodigen. Ik hoop heel erg dat het dit jaar ook weer mag :).

Het weer is zo raar de laatste tijd. Zoveel regen en wind en nu schijnt de zon weer. Heel bizar allemaal.

Geniet van je vrije dag.

Vier de vrijheid 🙂

Groet,

Clannad