Log in

LouisB en Deem

LouisB (23) woont nu zo’n vier jaar in Amsterdam en studeert hier Verloskunde. Ze bevindt zich op meerdere keerpunten in haar leven: afstuderen, samenwonen en op zoek naar haar eigen dromen en wensen. Ze schrijft met de twintig jaar oudere Deem, die veel van zichzelf in LouisB herkent. Ook zij trok op die leeftijd naar Amsterdam om te studeren. Deem groeide op in een Brabants gehucht en heeft een Antilliaanse moeder en een Nederlandse vader. Film is haar lust en haar leven: ze werkt als directeur bij een filmfestival over wetenschap. In hun eerste brieven praten LouisB en Deem o.a. over de liefde, katten (beiden zijn trotse eigenaar van een fluffy Ragdoll) en hun favoriete podcasts.

portret van LouisB

LouisB, Amsterdam

LouisB is 23 en woont in Amsterdam, samen met haar kat. Ze studeert Verloskunde en is dol op sporten. Ook luistert ze graag naar podcasts.

Meer...
portret van Deem

Deem, Amsterdam

Deem woont in Amsterdam, met haar twee katten. Ze studeerde Nederlands en Filmwetenschappen, en werkt als directeur voor een filmfestival over wetenschap.

Meer...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram