Log in

LouisB en Deem

LouisB (23) woont nu zo’n vier jaar in Amsterdam en studeert hier Verloskunde. Ze bevindt zich op meerdere keerpunten in haar leven: afstuderen, samenwonen en op zoek naar haar eigen dromen en wensen. Ze schrijft met de twintig jaar oudere Deem, die veel van zichzelf in LouisB herkent. Ook zij trok op die leeftijd naar Amsterdam om te studeren. Deem groeide op in een Brabants gehucht en heeft een Antilliaanse moeder en een Nederlandse vader. Film is haar lust en haar leven: ze werkt als directeur bij een filmfestival over wetenschap. In hun eerste brieven praten LouisB en Deem o.a. over de liefde, katten (beiden zijn trotse eigenaar van een fluffy Ragdoll) en hun favoriete podcasts.

portret van LouisB

LouisB, Amsterdam

LouisB, 23, studeert Verloskunde in Amsterdam en is dol op sporten. Ook luistert ze graag naar podcasts en heeft ze een grote fascinatie voor de gezondheidszorg.

Meer...
portret van Deem

Deem, Amsterdam

Deem studeerde Nederlands en Filmwetenschappen en werkt als directeur voor een filmfestival over wetenschap. Naast film houdt ze van yoga, wandelen, politiek, podcasts, en katten.

Meer...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram