Log in

Leonard en Ted

Leonard (66) en Ted (28) hebben allebei een passie voor taal en schrijven. Naast schrijven mediteert Leonard ook graag, gevoelsmatig zijn de twee voor hem verbonden. In zijn eerste brief blikt hij terug op een tijd waarin er meer verbinding was in de buurt: ‘dat er een touwtje uit de deur hing was toen overal normaal’. Ted herkent het gebrek aan verbinding in de wijk, al heeft zij juist wél veel contact met haar buren. Vrienden omschrijven haar als een verbinder in de buurt, zo onderhoudt ze geveltuintjes en heeft ze onlangs een buurtbieb opgehangen. Ze is geïntrigeerd door het mediteren van Leonard – zou dit wat kunnen doen voor haar zelfkritiek en onrustige gedachten?

portret van Leonard

Leonard, Amsterdam

Leonard is 66 en woont in Amsterdam. Zijn leven draait om schrijven en mediteren. Hij werkte als journalist en IT'er, dit jaar is zijn AOW ingegaan.

Meer...
portret van Ted

Ted, Amsterdam

Ted is 28 en woont in Amsterdam. Ze werkt voor de GGD en heeft een passie voor taal. Ook houdt ze van sporten en koken voor vrienden.

Meer...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram