Log in

Jacob en Fleur

Jacob (50) is negentien jaar geleden naar Bos en Lommer verhuisd, en nooit meer vertrokken. Hij woont hier met zijn man, en heeft er sinds kort nog een tweede liefdespartner bij. Van beiden houdt hij veel, al voelt hij weerstand ‘om die man te zijn met dat “exotische” leven, anders dan anderen’. Fleur (25) is een relatief groentje in de wijk. Ze begrijpt meteen waarom ze aan Jacob is gekoppeld: net als hij houdt ze van sporten, en ze is gek op verhalen van ‘mensen die dingen anders doen dan de status quo’. Jacob mag haar alles vragen. Als hij zijn eerste brief afsluit met de vraag: 'Waarom ben jij zo bang?', gaat ze dan ook meteen de (donkere) diepte in.

portret van Fleur

Fleur, Amsterdam

Fleur, 25, studeerde Economie en Politicologie, en heeft daarna enige tijd op projectbasis gewerkt bij verschillende Amsterdamse bedrijven. Ze houdt erg van sporten, lezen en koken.

Meer...
portret van Jacob

Jacob

Jacob, 50, is scenarioschrijver voor film en televisiedrama. Hij is getrouwd, en heeft naast zijn man nog een tweede liefdespartner. Hij houdt van film, theater en kunst, en sport veel.

Meer...
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram